You are currently viewing Veľmajstrovia odolnosti

Veľmajstrovia odolnosti

Veľmajstrovia odolnosti - Polyamidové rohožky skupiny Flat prémium

Ešte tu stále máme mesiace keď je vonku nie len zima ale aj mokro, všetko je zablatené, alebo zasnežené a my všetku tú špinu z ulice zanesieme do nášho domu. Prah, akoby strážil sám Buckinghamský palác, sa napína pri pohľade na naše špinavé topánky. Môže iba dúfať v to, že pomaly ale isto si zaobstaráme jednu korektnú rohožku na “frontovú líniu”…

Bolo by dobré si zaobstarať odolný kúsok, škoda len, že obchodné verzie nás žial nevedia presvedčiť ani čo sa týka kreativity či kvality, že sú lepšie ako jedno deravé tričko. Ešte k tomu sa tieto drôtom vystužené rohožky ani čistiť veľmi nedajú. Okrem toho sa rozpadávajú a zhromažďujú prach okolo seba atď…  Preto niektoré mohutnejšie kúsky blata s nami pekne počkajú na jar, keď ich konečne vyprášime. To teda nie! 

Horíme v revolučnej horúčke!

Príliš veľa vecí je proti týmto rohožkám, majú príliš veľa chýb, preto je načase dať dokopy niečo jedinečné! Aspoň my si to tak myslíme po tom, keď sme sa po rohožkách z kokosového vlákna rozhodli pre výrobu tejto ultraefektívnej pogumovanej verzii. Táto rohožka je protišmyková, absorbuje nadmerné množstvo vlkhosti, môžete ju vysávať, vyprášiť, prať v práčke na 30 stupňoch a v neposlednom rade máte možnosť si vybrať rohožku s roztomilým dizajnom.  

Samozrejme môžete dizajn podľa vlastnej predstavy nahradiť aj elegantným, štýlovým, slávnostným alebo srdcehrejúcim slovom.  Pre nás je dôležité to, aby ste túto rohožku používali radšej ako nejaké opotrebované tričko či látku, ktorú len tak hodíte pred dvere. Nebojte sa aj my sme používali tento spôsob, kým sme neprišli na to,               že z rohožky môžeme s veľkou láskou súčasne vytvoriť pohodlie, dekoráciu, niečo čo nás po príchode domov zahreje pri srdci. 

Vrchná vrstva zo 100% polyamidu mimochodom nie je príliš ďaleko od vyhodených, psom požutých tričiek, pretože je to jedna zo základných zložiek používaných pri textilnej výrobe vo svete.  Podľa nášho názoru je rozdiel okrem kvality oveľa viac zakorenený v estetike… Kaučuk samotný, ako základ pri výrobe gumy je tiež už dlhšiu dobu známy materiál. Čo bolo pre nás zaujímavé je to, že tieto dva materiály spolu sú vhodné na výrobu kvalitnej rohožky, či už farebnej, alebo s nejakým dizajnom podľa celkom jedinečných návrhov.  

Ako sa vyrába? 

Práve sme hovorili a polyamide a o gume, tieto materiály precízne spracujeme. Starostlivá príprava a profesionálna technológia tlače zaisťujú trvanlivosť farebných dizajnov, ktoré sú vytvorené podľa návrhov nášho tímu, alebo ktoré navrhujete Vy sami. 

Pri navrhovaní sme sa usilovali vytvoriť kombináciu s vynikajúcim odpudzovačom nečistôt a vysokou nasiakavosťou, ktoré vynikne v interiéroch aj exteriéroch. Má hrúbku 4 – 5 mm a je možné ho zvoliť v rôznych veľkostiach, aby pohodlne zapadol na malé schodisko alebo na terasu rodinného domu.

Len smelo do toho! Navrhnite si vlastnú rohožku!

Niekoľko návrhov sme pre Vás pripravili, aby sme Vás inšpirovali ale  máte možnosť si vytvoriť aj vlastnú rohožku, ktorá by bola pre Vás dokonalá. Kliknite na navrhnutie, a dobré nápady môžu prichádzať! V dizajnovom rozhraní štvorcovej mriežky môžete svoje plány aj uložiť a to kliknutím na malý oblak nad obrázkom, aby ste na to neskôr nezabudli.

Uložte si priečinok na pracovnej ploche a zbierajte svoje plány na rôzne slávnostné príležitosti, či už sú to narodeniny, Vianoce, kolaudácia rodinného domu, takže ich budete musieť na poslednú chvíľu iba doladiť. 

Čoskoro Vám prinesiem novinky aj ohľadom kokosu či plste, ale ak ste už tu nevynechajte ani  toto !

Pridaj komentár