You are currently viewing Ako vyčistiť rohožku?

Ako vyčistiť rohožku?

Ako by ste mali vyčistiť rohožku? - Tipy na záruku úsmevu pre začiatočných majiteľov rohožiek

Navrhli ste si ju? Objednali ste? Hurá! Už je na ceste, alebo k Vám dorazila Vaša jedinečná rohožka? Dúfame, že z nej mal každý veľkú radosť! Už ju používate? Ešte lepšie! Ale ako je to s čistením? Mnoho ľudí tak pred jarou začne preháňať čo sa týka skrášľovania, čistenia, škrabania, či leštenia… (aj my sme ženy, takže to poznáme!)

Preto sme si mysleli, že Vám dáme zopár tipov ešte pred veľkým upratovaním, ako správne ošetriť Vašu jedinečnú rohožku! Nato, aby rohožky vydržali čo najdlhšie v dobrom stave, by sme mali dodržiavať niekoľko pravidiel! Ak ste ju darovali, podajte informácie ďalej, aby nikomu neušli!

Údržba rohožiek Flat Prémium

Jedná sa o jednoduchý a ľahko sa čistiaci kúsok. Príručka na používanie:  v závislosti od rozmeru rohožky je možné ju prať aj doma v práčke, na 30 stupňovom šetrnom programe pri nízkych otáčkach, alebo ak Vám to viac vyhovuje môžete ju zobrať do čistiarne.  

Čo už vieme, že týmto kúskom sa dobre vedie aj v interiéry aj v exteriéry, sú vyrobené špeciálnym procesom tlače, ktorý zaručuje nádherné, trvanlivé farby a vynikajúcu kvalitu až po dobu 5 rokov.

Flat štandard tuning?

Rohožky flat štandard veľmi dobre držia svoju farbu, a majú vlastnosti odolné voči UV žiareniu. Napriek tomu pri ich umiestňovaní je  potrebné dbať na to, aby ste ich uložili na úplne kryté miesto chránené pred dažďom. Jednoducho a ľahko sa čistia v práčke na 30 stupňovom šetrnom programe. Nechajte ju vyschnúť na čerstvom vzduchu, nevystavujte ju vysokému teplu, a rohožky budú raz-dva zase čisté a lesklé.  Aj tieto rohožky sú vyrobené špeciálnym procesom tlače, ktorý zaručuje krásne, žiarivé farby, a ak dodržíte tieto pravidlá rohožka Vám vydrží v top stave až po dobu 3 rokov!

Ručne maľované kokosové rohožky!

Rohožky z kokosového vlákna sa už dlhšiu dobu osvedčili ako veľmi dobré lapače nečistôt. Kokosové vlákno je  100% prírodný materiál, ktorý sa vyrába z vonkajšej časti kokosového orecha.  Má veľmi dobrú absorpčnú funkciu, a našťastie sa veľmi ľahko čistí. Aj tu však stačí jemných 30 stupňov alebo rýchle ručné umývanie vo vani, nemusíte ju vystavovať väčšej záťaži! Takto Vám tieto jedinečné ručne maľované rohožky v plnej žiare môžu vydržať bez problémov aj po dobu 3 rokov!

Súhrn

Všeobecným pravidlom teda je, že rýchlym ručným umývaním dostaneme do formy každú rohožku behom niekoľkých sekúnd. Tepelným efektom je lepšie sa vyhnúť kvôli pogumovaniu a jemným materiálom. Farbám úplne vyhovuje kúpeľ v 30 stupňovej vode, alebo občasné vysávanie. 

Vytvorili ste už vlastnú rohožku? Oplatí sa ju objednať už teraz, pretože vďaka prírodným materiálom z ktorých sú vyrobené máte ešte dosť času na využitie ich absorpčnej schopnosti  a ich odolnosť, keďže skutočné jarné sprchy nás ešte len čakajú! Popri praktickosti  sa samozrejme zameriavame na krásu a jedinečnosť, nie nadarmo sa môžeme pochváliť našou ručne maľovanou a na mieru navrhnutou, jedinečnou rohožkou. Vydajte sa na prieskumnú prehliadku na našom webe, alebo si prezrite naše rohožky na sociálnych sieťach!

Prajeme Vám krásny deň!

Pridaj komentár