You are currently viewing Navrhnite si jarnú rohožku v priebehu niekoľkých minút

Navrhnite si jarnú rohožku v priebehu niekoľkých minút

Navrhnite si rohožku v priebehu niekoľkých minút!

Hlavným profilom Jedinečných rohožiek  je naďalej vytváranie personalizovaných, jedinečne navrhnutých umeleckých diel, ktoré z dlhodobého hľadiska a vo vysokej kvalite zaručujú duo bytovej dekorácie a praktického riešenia! Ak si pozriete naše sociálne stránky, uvidíte veľa príkladov toho, čo sa páčilo ostatným.

Najčastejšie je to rodina, teplo domova, spolupatričnosť či humor čo rozhodujú o našom výbere, ale čo by ste povedali, keby sme sa teraz zamerali skôr na niečo sezonálne, nechajme zimu za naším chrbom, a pozrime sa aké jarné dekorácie prídu do úvahy. Pokúsime sa Vám dať zopár tipov, hoci vieme, že väčšina z Vás prichádza k návrhárskemu stolu už s pripravenými plánmi a vzrušujúcimi nápadmi.

https://www.instagram.com/kocsisgeorginaa/

Jar sa blíži

V jari nie je nič krajšie ako keď sa prebúdza príroda, takže nemôžu chýbať tieto motívy ani na rohožke, či ide o včeličky, stromy alebo kvety a tu musíme spomenúť tulipány, alebo krásny veniec, či milý nápis!

Nakreslite si návrh na papier, alebo začnite hneď online návrhárom! Dobrá správa je, že to čo teraz uložíte sa už nestratí, a vždy sa k svojmu návrhu môžete vrátiť, môžete ho ďalej upravovať. Nezabudnite kliknúť na gombík uložiť než začnete niečo nové, pretože väčšinou je ten prvý nápad ten najlepší!

Pustite uzdu svojej fantázii, alebo sa inšpirujte na internete!

Ako vegánka môžete pokojne napísať na svoju rohožku, že v ponuke je mrkvová torta, a kto hľadá šunku musí zaklopať u susedov! Alebo hocičo, čo je u Vás neustálym vtipom, alebo čo je otázne, môžete to  zobraziť ako správu napísanú na rohožke, zvlášť ak ešte k tomu vyberiete zodpovedajúci obrázok alebo vzor. Na sieti nájdete tie najrôznejšie šialenstva a vtipy v podaní obrázkov či mémov ako napríklad nápis Vater a Mutter kde nájdete kohúta a sliepočku v strede so svojimi kuriatkami -Kinder. 

Aj keď už sme po Veľkej noci, ale ako inšpirácia na budúci rok môže byť napríklad rohožka s nápisom veľkonočnej riekanky, či maľované vajíčka, alebo kuriatka zo škrupinkou na svojom zadočku (tie budú určite obľúbené najmä u Vaších detí). Ak nestojíte veľmi o oblievačku, tak môžete nechať odkaz na rohožke, že si vodu neprosíte.

Ak akurát čakáte bábätko, nič nemôže byť aktuálnejšie ako pár bocianov stojacích pri hniezdočku, či jahniatka, zajačikovia, kuriatka, kozliatka ktoré sa príchodom jari tiež chystajú na svet. 

Ktoré je Vaše najobľúbenejšia veľkonočná dekorácia, jarný kvietok či zvieratko?

Odporúčame Vám aby ste sa so svojimi plánmi, nápadmi podelili          s ostatnými a vytvorte si jedinečnú rohožku či už pre seba alebo ako darček. A keď sme už pri darovaní: pomaličky sa blíži Deň matiek! Možno bude pre Vašu maminku milý nápad napísať na rohožku láskavý pozdrav, do ktorého si určite nebude chcieť utrieť topánky, ale žiadny problém, pretože stará rohožka bude na to ako stvorená!

Určite ju poteší titul Najlepšej mamy na svete alebo len jej obľúbené kvety, ale je to tiež super nápad, nakresliť jej celý rodokmeň pomocou mien alebo iba drobných postavičiek. Jej oči nezostanú suché pri pohľade na také láskavé gesto, navyše rohožkou z kokosového vlákna dbáte aj na svoje životné prostredie!

Ktoré je Vaše najobľúbenejšie, čo sa chystá u Vás? Ukážte ju aj nám!

Pridaj komentár