You are currently viewing Nápady rohožiek vo všetkých množstvách!

Nápady rohožiek vo všetkých množstvách!

Nápady rohožiek vo všetkých množstvách!

Celý tím jedinečných rohožiek pracuje na tom, aby vyčaril úsmev na tvári našim čoraz kreatívnejším zákazníkom. Nehovoriac o tom, že jedno hotové dielo alebo prijatie objednávky vyčarí úsmev na tvári aj nám!  Preto Vám v prvom rade chceme poďakovať za Vaše nápadité  návrhy, ktoré sme mohli vytvoriť iba pre Vás! Používajte ho so zdravím a radosťou ďalších pár rokov a užívajte si ho vždy, po príchode domov alebo práve pri odchode z domu!

Nápady na darčeky nám nechýbali ani v minulých rokoch, a vyzerá to tak, že aj tento rok bude plný jedinečných vzorov a nápisov. Preto nás napadlo, že  dáme zopár tipov  nadšeným  dizajnérom, a zhromaždíme niekoľko významných dní, čo by bola vhodná chvíľa na vytvorenie jedinečnej rohožky. Ak ste si teraz spomenuli na Deň matiek alebo blížiaci sa Deň Zeme, na Deň ocov alebo len tak na najkrajšie ročné obdobie- jar-, tak ste na správnom mieste, pretože ešte stále je čas na zostavenie super prekvapenia pre Vašich blízkych!

Jarné mesiace, jarné sviatky

Máločo inšpiruje básnikov a snílkov častejšie ako počasie, zmeny v prostredí, prebúdzanie prírody, jar.  Májový strom a veľkonočné vajíčka prinášajú so sebou také symboly, ktoré môžu mať miesto aj v interiérovom dizajne či dekorácii domu. Ako ste na tom Vy?

Upravujete farby Vášho bytu alebo terasy podľa ročného obdobia? Ako je to s Vaším oblečením? Stáva sa, že na jar siahnete skôr po kvetinovom vzore alebo po jemných ružových kúskoch? Alebo máte častejšie kvietky vo váze?  Aj rohožka je super nástroj, ktorý to všetko istí vo Vašom domove, a pri ktorej sa môžete na chvíľu zastaviť a pousmievať.  Ešte aj vtedy, keď už trochu meškáte z práce. Veď tento nápaditý doplnok môžete len ťažko obísť. 

Deti, rodiny, vtipné historky

Veľmi obľúbeným je u nás vytvorenie rodinných rohožiek, kde ocko, mamka a drobček, alebo karikatúra drobčeka či panáčikovia sa dostanú na navrhovaciu plochu, s vlastným menom, prezývkami ktoré potom dodajú šmrnc naším šedým pracovným dňom! Samozrejme, existujú aj takí, ktorí tieto kúsky zámerne nepoužívajú ako vonkajšie rohožky, do ktorých si utierame blato z topánok, ale ich opatrne umiestňujú na vnútornú stranu dverí, napríklad pod vešiak! Absolútne tomu rozumieme! 

Potom sú tu rohožky pre starých rodičov: pre najlepšiu babičku na svete, či pre najlepšieho dedka na svete. Popritom tu máme ešte povolania, či hrdinov! Od sexi hasičov, cez dobromyseľného učiteľa by mohli mať v rodinných zbierkach miesto aj astronauti budúcnosti, a ak sa o tieto rohožky primerane staráte môžete dlho obdivovať tieto krásne výtvory dizajnérov.  

Šetrný k životnému prostrediu

Keď sa už blíži Deň Zeme, nevynechajme ani tú časť, kde si spomenieme, že tieto jedinečné rohožky vyrobené na mieru, väčšinou ručne maľované kúsky môžu sami na seba upozorniť na povedomie a ochranu životného prostredia! Nemusia sa plaviť z ďaleka, nemusíme kvôli nim ničiť lesy, alebo dymiť továrne kvôli konečnému výsledku, pretože sami vedú kampaň za dobrú vec!

Vy už máte svoj vlastný nápad?

Pridaj komentár