You are currently viewing Vy čo zanecháte pred Vašim prahom?

Vy čo zanecháte pred Vašim prahom?

Vy čo zanecháte pred Vašim prahom?

Úprimne si raz premyslite, čo pre Vás znamená vstup večer, ráno alebo cez deň do Vášho domu/bytu. Cez ktoré dvere vstupujete? Stráži tento prah Vašu vlastnú sväticu, alebo sa vo vnútri skrýva Váš partner, deti, domáce zvieratko, spolubývajúci alebo pracovňa? Čo tu všetci robia? Práve obedujú, pracujú, hrajú sa, liečia sa alebo čítajú?

O 10-tej večer dorazíte domov a ste úplne hotový? Milujete ako sa kľúč v zámke otočí a konečne sa dostanete do… do svojho vlastného domova? Tam, kde chodíte s radosťou alebo práve naopak..je to vlastne jedno, pretože existuje veľmi veľa pocitov a spomienok ktoré v nás vyvolá práve otváranie dverí. 

Čo môžeme urobiť pre to, aby to bolo ešte lepšie?

Veľa premýšľame o tom, ako by sme mohli využiť čas podľa našej predstavy. Ako by sme mohli oživiť veci s trochou radosti, láskavosti. Práve preto sme prišli s nápadom jedinečných rohožiek. Posunutie kreativity do popredia tiež nie je náhoda. Teplo domova chceme umiestniť do centra pozornosti zakaždým keď otvoríte dvere. Ako? No predsa rohožkami!

Maličkosti, drobné pozornosti, na ktorých sme založili našu myšlienku.   Každý deň sme zakopli do našej rohožky, ktorá bola vyrobená s ďalšími rovnakými rohožkami, ktoré sa  niekedy usmievali, niekedy plakali, niekedy nás omrzeli, boli roztrhané.. a tak sme prišli nato, že ešte aj taký malý predmet môže ovplyvniť našu náladu.

Čím sa líši jedinečná rohožka?

Je to Váš vlastný návrh, Váš vkus, ktorý ožíva na rohožke blízky prírode, ktorý môžete časom využiť a vychutnávať si ho počas rokov. Je to iné, pretože už od prvého okamihu viete, prečo, ako a za akým účelom prijímate túto vec do svojho domova.

Neberieme Vám ani zážitok z tvorenia, ako riešenia zoradené v regáloch obchodov. Tu oživujete to, čo je Vám skutočne dôležité, vtipné a milé pre Vás. Takáto rohožka je perfektná aj ako darček, či pre Vašich milých alebo pre seba. Ak máte chuť napísať, nakresliť správu, ktorú by ste radi videli na Vašej rohožke pri vchode, vyskúšajte nášho dizajnéra!

Čo dostanete na oplátku? 

Na oplátku si môžete zvoliť dobý podklad, správnu veľkosť a domáci výrobný proces do ktorého vložíme naše srdce aj dušu, a ktorý sa niekoľko hodín bude venovať iba Vám. Naši kolegovia sú všetci takí ľudia, ktorí presne vedia čo pre Vás táto dekorácia znamená, a dennodenne vkladajú čas a energiu, ktoré sú pre jedinečný kúsok nevyhnutné. Aspoň podľa nás…

O našich materiáloch sme už písali, o našom  tíme  už viete menej. Môžete si byť istí, že tí, ktorí pracujú na Vašom budúcom obľúbenom produkte, alebo pracujú na dare storočia, pracujú v plnom nasadení, a nie ste pre nás iba ďalším poradovým číslom v našom systéme.

Ako to môžete vyskúšať? 

V našom dizajnéri sa snažíme poskytnúť všetky dôležité informácie, aby ste sa zorientovali. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám napíšte, radi Vám odpovieme! V popisoch nájdete informácie o veľkostiach, materiáloch, existujúce vzory a môžete si všetko vybrať podľa vlastných predstáv. Ak máte iba 5 minút, urobte náčrt, napíšte text a potom ho nezabudnite uložiť! Pokračovať potom môžete, keď budete mať čas a energiu na to.

Za pár týždňov môžu byť zrealizované aj tie najextrémnejšie nápady, takže si s tým nemusíte robiť starosti. Nerobte si ťažkú hlavu ani ak niekde uviaznete, pretože sme Vám stále k dispozícii, a na Vaše otázky odpovieme najlepšie ako len vieme!    

Pridaj komentár