You are currently viewing Kolaudácia domu? Čo by ste priniesli ako darček?

Kolaudácia domu? Čo by ste priniesli ako darček?

Kolaudácia domu? Čo by ste priniesli ako darček?

Priatelila, známi alebo práve Vy ste sa presťahovali do nového hniezda? Sťahovanie, rekonštrukcia alebo nedaj bože nová stavba vyžaduje veľa úsilia a niekedy aj veľa chýb. Výsledok je však nepochybne príjemný a zdrojom hrdosti.  nielen po finančnej, ale aj po duchovnej stránke, je veľmi náročné,  keď sa snažíme vytvoriť  nové rodinné miestečko.  A ešte tu je aj kolaudácia… čo by bolo veľká škoda premeškať!

Najlepšie spoločnosti sa niekedy zídu na kolaudácii, aby sa poskytli hostiteľovi dôvod na výdatné upratovanie domácnosti hneď v prvom kole. Samozrejme nás čakajú aj iné večierky ako je napríklad oslava narodenia dieťaťa, ale podstata je rovnaká: oslavujeme nové hniezdo!

Čo by potešilo hostiteľov?

Samozrejme môžete u nich upratať dom na základe ponuky napísanej na Vami prichystanom kupóne, ktorú je možné uplatniť  hneď po večierku. Nesmieme zabudnúť ani na dobré jedlá, pitie či domáce sušienky vo všetkých množstvách. Existuje veľa ozdôb alebo rôzne haraburdy, ktorými môžete ľahko streliť veľa, ak nepoznáte domácu výzdobu u majiteľa, majiteľky. Jeden alebo dva praktické predmety, ktoré Vaša peňaženka ešte zvládne môžu prísť do úvahy. 

Koľko domov, toľko rohožiek…

 

Ak hľadáte niečo, čo je jednoduché, ale zároveň praktické, nie príliš drahé a dlhé roky vyčarí úsmev na tvári, môžete zvoliť aj jedinečnú rohožku pre Vašich priateľov.  My  si myslíme, že na základe koľko domov, toľko rohožiek jedinečná rohožka oživí domov v porovnaní s ponukou desiatok rohoží. 

Prečo by to mohol byť dobrým nápadom? Pretože je to niečo, čo potrebujeme.. pretože je nápaditá. Nie je to však také nápadité, že by sa nehodili k prahu dverí. A čo je jeho hlavná výhoda? Že u nás si môžete vyrobiť vlastnú jedinečnú rohožku. V tomto prípade pre Vášho známeho sťahujúceho sa na nové miesto.

Ako sa vyrába?

Môžete vytvoriť vtipné, alebo očarujúce kúsky, pretože u nás si Vy sami môžete navrhnúť nápis, obraz, či panáčikov. Je to veľmi jednoduchý proces, ktorý môžete začať tiež tým, že sa rozhliadnete po existujúcich rohožkách a inšpirujete sa nimi.

Tiež sme prišli s jedným alebo dvoma nápaditými výtvormi, ktoré môžu byť pri kolaudácii domu užitočné. Jedinečné rohožky Vám vytvoríme v priebehu 2-3 týždňov. Ak by ste to mali naponáhlo tak nám napíšte a my sa budeme snažiť Váš darček čo najrýchlejšie pripraviť. Jedinečné kúsky vytvárame z kokosu, plsti aj z polyamidu, ktoré sú odolné a nadčasové kusy. Z opisov môžete ľahko zistiť, aké veľkosti a vzory sú k dispozícii.

 

Dekorácia domu

Ak ste dôraznejší a poznáte predstavy svojich priateľov o výzdobe, farbách, štýloch, môžete si tiež vybrať z kategórie bytových dekorácií! K rohožke Vám môže pasovať aj krásna výzdoba na dvere alebo dobre vyzerajúca kľúčenka. 

Výzdobu je možné oživiť kyticou kvetov, krásnou šatkou, vtipnou čiapkou alebo dokonca lampášom, ktorý je možné zavesiť do predsiene alebo do obývacej izby. Ak máte šikovné ruky alebo len dobré oči a radšej by ste spoločnosť potešili niečím takým, vždy majte na pamäti ich individualitu, aj keď je to úplne v rozpore s vašimi.

Ak sa vám zdá celá výzdoba ako hlúposť, jednoducho si vezmite fľašu šampanského a nebuďte nervózni, budú z toho mať tiež veľkú radosť. Ak by ste ale vyberali z našej ponuky, a niekde by ste sa zasekli, neváhajte nás kontaktovať!

Jó bulizást kívánunk!

 

Pridaj komentár