You are currently viewing Kto sem vstúpiš… s úsmevom na tvári si utrieš svoje nohy!

Kto sem vstúpiš… s úsmevom na tvári si utrieš svoje nohy!

Kto sem vstúpiš...s úsmevom na tvári si utrieš svoje nohy!

Sortiment jedinečných rohožiek kombinuje praktickosť, kvalitu a krásu s teplom domova. Po prekročení prahu nášho domu, symbolicky a často prakticky zanecháme za sebou prach z ulice, hluk mesta, smútok z oblačných dní a konečne sa dostávame domov. 

Už aj ako hosť si všimneme na návšteve dvere, chodby, alebo dekoráciu pri vchode. Môže byť potešujúce vidieť niekoho, kto na nás čaká. Sú takí, ktorí nás vítajú čistotou, jemnými vôňami, usmievavou tvárou, a sú miesta, kde si už pri klopaní uvedomujeme, že sme na správnom mieste. Pozrime sa, čo by mohlo prísť do úvahy pri výbere jednej z najzrejmejších dekorácií – rohožky.

“Ak patríte aj Vy k nadšeným dekoratérom, ktorí reagujú na individuálne príležitosti, rodinné udalosti alebo zmeny teploty jedinečnou dekoráciou, tak Vám asi nepovieme nič nové tvrdením, že aj rohožky vedia oživiť sviatočnú alebo sezonálnu náladu.”

Kde si vyberieme rohožku?

Bývate v rodinnom dome na vidieku alebo niekde v byte priamo v strede mesta? Koľko ľudí prejde denne okolo Vašich dverí?  Aj tieto otázky stoja na zváženie, pokiaľ ide o umiestnenie rohožky. Ak pri výťahu každý deň stúpajú na Vašu rohožku či už obyvatelia bytovky alebo poštári, môže byť dobrým rozhodnutím zvoliť si menšiu a solídnejšiu rohožku. Dovnútra si potom môžete vybrať väčší, samozrejme kvalitnejší kúsok , ktorý bude v bezpečí a zaručene vyčarí úsmev na tvári každého kto k Vám zavíta. Tam, kde k vchodu vedie luxusná chodba s kobercom a po večierkovej noci si vyzujeme topánky s vysokým podpätkom už v strede chodby, bude tiež ideálne miesto pre jedinečnú rohožku aj pred dverami. Pre rodinné domy tiež platí, že existuje pohodlný súkromný vchod, ktorý je tu najskôr pre rodinných príslušníkov a našich blízkych. Ani tu nemusíte veľmi váhať, ak máte vetruvzdorné miesto chránené pred dažďom, kam môžete umiestniť svoju úplne novú rohožku

Rozmery, farby, nápisy

Pri výbere veľkostí Vám dáme malú nápomoc, pretože pri rohožkách z kokosového vlákna si môžete vybrať z veľkosti 60 x 40cm, alebo 60 x 90 cm. Rohožky Flat štandard a Flat prémium sa rozmerovo líšia od kokosových. Ale na základe návrhov v popise nie je také ťažké si vybrať, ktorý z nich je pre šírku Vašich dverí alebo Vašu chodbu ideálnejší. Vybrať si môžete z rôznych farieb a vzorov. Výber jedinečných rohožiek  je špeciálne navrhnutý proti šablónovým a tuctovým výrobkom. V podstate sa zameriavame na to, aby sme pre Vás pripravili jedinečné kúsky. Okrem toho realizujeme vlastné návrhy pre kreatívnejších iniciátorov. Aby ste to dosiahli, potrebujeme, aby ste po výbere typu, veľkosti a základnej farby vlastnej rohožky ďalej klikli na tlačidlo „prispôsobiť“. Tu si potom môžete umiestniť fotky, nápisy, formy, čo sa Vám len páči!

Ročné obdobia, nálada, udalosti 

Ak patríte aj Vy k nadšeným dekoratérom, ktorí reagujú na individuálne príležitosti, rodinné udalosti alebo zmeny teploty jedinečnou dekoráciou, tak Vám asi nepovieme nič nové tvrdením, že aj rohožky vedia oživiť sviatočnú alebo sezonálnu náladu. Každá sezóna, každá životná udalosť má svoje vlastné symboly, ktoré môžu byť rovnaké alebo dokonca úplne jedinečné.

Snažíme sa zrealizovať každý nápad, ktorý považujeme obvykle za nápaditejší alebo krajší ,a tiež pripravujeme Vaše vlastné nápady s veľkou láskou na základy prémiovej kvality. Maľujeme a zdobíme rohožky z kokosového vlákna, plsti, či polyamidu podľa želania.  Ak sa náhodou niekde zaseknete, alebo len máte nejaké otázky, neváhajte  nás kontaktovať! Vyberte si a vyskúšajte jedinečného dizajnéra a inšpirujte sa pri vytváraní novej kompozície!

Prajeme Vám príjemné tvorenie

Pridaj komentár