You are currently viewing Jedinečné rohožky, podtrieda plsť,      do radu!

Jedinečné rohožky, podtrieda plsť, do radu!

Jedinečné rohožky, podtrieda plsť, do radu!

Pozrieme sa bližšie na materiály, z ktorých sa vyrábajú čarovné rohožky. Naposledy bola reč o polyamidových flat prémiových rohožkách, dnes to bude o kolekcii vyrobenej z plsti.   

Ak ste to ešte neskúšali, odporúčame Vám editor jedinečných rohožiek, ktorý môžete samozrejme zvoliť aj pri rohožkách flat štandard, čiže pri katetegórii rohožiek s plstenou vrchnou časťou. Tieto jedinečné rohožky sa skladajú z plstenej vrchnej časti a pogumovanej dolnej časti. Sú pútavé, bezpečné, ľahko zvládateľné a zaručene Vám vyčaria úsmev na tvári!

Zvyknite si na dobrú kvalitu!

Zariadenie bytu/domu, formovanie scény nášho života je individuálnou potrebou, ktorú si každý svojím spôsobom tvaruje podľa vlastnej predstavy. Ten, kto verí v čistotu, a kto vníma každú maličkosť ako dekoráciu, taktiež predstavuje určitý štýl vo svojom okolí. 

Rohožky sú efektívne a kreatívne kúsky súčasne, ktoré skoro v každej domácnosti vystavujeme zaťaženiam. Stretneme sa s nimi hneď pri vstupe do domu, a ich prekročením si denne vytvoríme návyk!

Ak patríte aj Vy k ľudom , ktorí si chcú sami vybrať niečo čo má vysokú kvalitu, ktorý Vám ponúka osobné riešenie, tak ste na správnom mieste. Práve preto sme vytvorili naše produkty so zárukou úsmevu , pretože sme ani my nemohli nájsť ten správny pre nás. 

Chceli sme viac, ako len kus plastu či železa pred naším prahom, a takto sa postupne začali vytvárať jedinečné rohožky. Tieto  remeselné výrobky vyniknú nie len svojou kvalitou, ale aj radosťou ktorú nám robia pri navrhovaní. 

“Priatelia kedykoľvek, príbuzní na termín” 

Ponúkame Vám ľahké riešenie v podobe plsťou pokrytej, tenkej 2 milimetrovej protišmykovej rohožky, ktorá si môže zachovať pôvodnú kvalitu až 3 roky. Zvoliť si ju môžete s nápisom, vzorom alebo ako sa Vám len páči. 

Pri umiestňovaní, ak vyberiete túto kategóriu, dbajte na to, aby ste ju umiestnili na krytú terasu alebo do interiéru, pretože počasie môže zanechať stopy na Vašej úplne novej rohožke. Do bytových domov odporúčame menšiu veľkosť, kým do rodinných si môžete zvoliť aj väčšiu, hlavné je aby sa to pohodlne zmestilo a boli inštrukcie dobre viditeľné…či už prichádzajú na návštevu priatelia, alebo príbuzní.

Dvojitý pôžitok: produkt s radosťou tvorby

Čo Vám robí väčšiu radosť pri jedinečných predmetoch, je to tvorba alebo skôr výsledok?  Dobrá otázka, že? My by sme na to len ťažko vedeli odpovedať, pretože pri výbere obľúbenej časti procesu musíme brať do úvahy radosť z prípravy a spolupráce. Možno radosť z darovania, a príležitosť byť pri tom nás robí naozaj šťastnými. 

Ak by ste chceli prekvapiť niekoho, kto tiež rád vytvára kreatívne veci,  môžete mu podať dizajner, a tak mu môžete dať aj tvorivú úlohu ako darček. Ak máte dobrý humor, či šikovných kamarátov, môžete ich požiadať aby Vám pomohli s vytvorením jedinečnej rohožky. Sme si istí, že Vám radi pomôžu!

Keď to máte naponáhlo…

Poznáte to, keď po pridlhom rozmýšľaní necháte výrobu darčeka na poslednú chvíľu? Cítime s Vami! Preto sme tu my, aby sme Vám pomohli!

Prajeme Vám veľa šťastia a zábavy pri  navrhovaní a výbere! V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať! 

Pridaj komentár