You are currently viewing Riešenia odolné voči omrvinkám

Riešenia odolné voči omrvinkám

Riešenia odolné voči omrvinkám - Kuchynské koberčeky pre a proti

Vy používate koberčeky, rohožky vo Vašej kuchyni? Ak áno, tak pravdepodobne máte predstavu o tom, ako veľmi Vám to uľahčí prácu pri upratovaní alebo pri varení. Alebo práve naopak, rozmýšľate nad tým, že to radšej vyhodíte, Vaše nohy sa neustále zasekávajú, okrem toho sa nedajú ani poriadne vyprať/vyčistiť? 

Pozrime sa podrobnejšie na túto otázku, pretože také malé problémy s pohodlím sú v každodennom živote skutočne dôležité. Úplne zbytočne nad nimi premýšľame ak neexistuje hmatateľné riešenie na tento problém.

Kedy nám kuchynské rohožky začínajú liezť na nervy?

Vo väčšine prípadov to nie je ani pri nákupe alebo v prvých dňoch. Čakajú na tú najvhodnejšiu chvíľu keď sa môžu stať tými najotravnejšími. Taká situácia je napríklad keď mačka alebo pes, či malé dieťa na ceste za poznaním začne pomaly ale isto kus po kuse trhať náš nový koberec, najmä ak ide o handrový koberec.   

Vo chvíli keď to vôbec nečakáte…

To je obdobie po ranných budíčkoch, keď sú v tme schopní pri robení kávy vykĺznuť spod našich nôh, spravia sa “somárske uši” na rohoch, a keby toho nebolo dosť, ešte sa na nich začnú tvoriť aj žmolky.  

Ako bude spásou koberček v kuchyni?

Začnime tým, že protišmykový kryt a odolnosť je základ.Ak ste tiež urobili tú chybu, že ste kúpili iba mizerný kúsok, obohatili ste tým iba Váš selektívny odpadový kôs na plasty. Testovanie zlej kvality nie je trvanlivé ani pohodlné. 

Potom sú tu žmolky,  čomu sa tiež môžete vyhnúť výberom kvalitnej rohožky/koberčeka, kde pri výrobe použili ten správny materiál a správnu energiu.  My Vám vieme predstaviť naše  flat prémium rohožky určený presne  na tento ciel. Tieto sú tenké, stabilné, sú protišmykové a netvoria sa na nich ani žmolky. 

Teraz už môžeme myslieť optimisticky, , a pozrieť sa na jej výhody. Jednou z najväčších výhod kuchynskej podlahy, dlažby, je to, že posýpka, káva, cukor, kúsky korenia nepadajú na podlahu, ale na náš takticky pripravený koberec, na ktorom sa môžeme pohodlne zdržiavať pri varení a umývaní riadu.  

Ak máme veľa omrviniek, môžeme ich jednoducho vytriasť , pozametať, a tým znížime aj počet umývania podlahy, pretože nie každá malá špina sa hneď dostane do  prvej kvapky vody, ktorú by sme mohli rozniesť pomocou ponožiek a papúč.

Svetový poriadok sa dostaví

A tým ešte nekončia pozitíva. Aj v rámci kategórie Flat prémium máte možnosť si objednať jedinečný výtvor. Ak aj v kuchynskej téme si myslíte, že sú pre Vás nudné hromadne vyrobené kúsky, už ich máte dosť, tak si navrhnite vlastný koberček!

Už sa ku nám dostalo veľmi veľa nápadov, takže neváhajte a smelo si pozrite aj naše internetové stránky, a prečítajte si recenzie ostatných. Mnoho ľudí napríklad profituje z ľahko umývateľných, očistiteľných kúskov, ktoré poskytujú nadčasové riešenie v interiéri aj exteriéri.

Estetické a navrhovateľné, jedinečné výrobky so zárukou úsmevu sú už len čerešničkou na torte. Čo sa týka pohodlia alebo bytového zariadenia sme tu vždy pre Vás, spoľahnite sa na nás pri realizácii Vašich nápadov. 🙂

Pridaj komentár