You are currently viewing Ako umiestniť svoju úplne novú rohožku?

Ako umiestniť svoju úplne novú rohožku?

Ako umiestniť svoju úplne novú rohožku?

Ukážeme Vám niekoľko praktických tipov a trikov, ako správne a prakticky využívať naše produkty vo Vašej domácnosti. Aby boli jedinečné rohožky skutočne odolné, a aby si zachovali svoju krásu čo najdlhší čas, stojí za to venovať pozornosť správnemu umiestneniu a správnej ochrane!

Naša záruka úsmevu, s prihliadnutím na tieto skutočnosti, sa môže predĺžiť až o roky, ak im venujete primeranú pozornosť! Ako sme už povedali, osud rohožky je pre nás veľmi dôležitý, pretože tieto jedinečné rohožky sú často zodpovedné za dobrú atmosféru a dobrý vstup ako vnútorná a vonkajšia výzdoba našich zákazníkov.

.

Čo do interiéru?

Samozrejme existujú nejaké nápady, obrázky, vtipné nápisy, ktoré visia na stene v hale, kuchyni, obývacej izbe, ale základná zostava je, že rohožka funguje ako nástroj. Ako už určite viete v zásade pracujeme s 3 základnými kusmi: plsťou, kokosovým vláknom a polyamidom, ktoré sú všetky kvalitné vo svojej kategórii.   

Z týchto kokosové rohožky a rohožky flat prémium sú odolnejšie verzie, predstavujú robustnejšiu a odolnejšiu líniu v interiéri aj exteriéri, takže si ich môžeme zvoliť kdekoľvek, nebudeme sklamaní. Rohožky flat štandard sú ideálne pre vchody chránené pred mrazom a dažďom, či pred dvere vnútorných miestností.  

Čo do exteriéru?

Pre vonkajšie riešenia odporúčame naše rohožky s drsnejším povrchom, ktoré účinne očistia zablatené či zasnežené topánky a vynikajúca je aj ich tepelná odolnosť. Je dôležité dbať na to, aby boli umiestnené na mieste chránené pred dažďom. Dôležité je brať do úvahy aj rozmer rohožky. V tomto prípade je výber na Vás, čo je pre Vás najvhodnejšie. Na priestrannú terasu sa ľahko zmestia aj širšie kúsky, zatiaľ čo do bytových domov odporúčame menšie rozmery. 

Toto sú teda hrubšie verzie výrobkov v kategórii kokosových rohožiek a  rohožiek flat prémium

Čo do interiéru?

Pri vstupe si tiež môžete zvoliť masívnejší kúsok ku vnútornej strane dverí, ale tu však môžete experimentovať aj s tenšími a jemnejšími riešeniami. Môžeme tiež zmerať výšku a medzeru potrebnú pri otváraní dverí, pretože pri výrobkoch podrobne popisujeme všetky rozmery v milimetroch.

V tejto kategórii je samozrejme dobrou voľbou jedinečne navrhnutá  rohožka flat štandard v správnej veľkosti. V kuchyni pri umívaní riadu, môže byť veľmi príjemná aj kokosová rohožka, ktorá nám dopraje malú masáž nohy pri státí.

V prípade bytov tieto kúsky dobre fungujú aj v priestore pred dverami, pretože sú tu menej vystavené výkyvom počasia.

Vyberte si, čo sa Vám najviac páči!

Ak vezmeme do úvahy tieto skutočnosti , je zrejmé, že najdôležitejšou vecou ​​ktorej treba venovať pozornosť, je výber pri vonkajších vchodových dverách rodinných domov, zvyšok je len otázkou fantázie!

Vďaka pogumovaným krytom sa tieto tenšie kúsky môžu používať aj ako doplnok pri počítačových stoloch, či v pracovniach ( samozrejme v správnom štýle, s nápisom, obrázkami). 

Tieto jedinečné kúsky vyzerajú dobre aj v detskej izbe, v hracom kútiku, v predsieni, v hale alebo na podlahe v chladnejších komorách. Aj naši priatelia posadnutý prácou môžu tiež dobre využiť motivačný alebo milý obrázok, či nápis keď si vyzujú topánky, posunú sa trochu od monitoru,  oddýchnu si trochu od práce.

Čiže, máme riešenie pre každú životnú situáciu, pre každý životný priestor, stačí si nájsť ten, ktorý Vám najlepšie vyhovuje! Ak si prezriete našu ponuku, môžete sa presvedčiť sami!

S našimi kolegami pracujeme na tom, aby ste sa čo najskôr dostali k Vašej vysnívanej rohožke a to s čo najväčším úsmevom na tvári!  

Pridaj komentár