You are currently viewing Ručne maľované kokosové rohožky

Ručne maľované kokosové rohožky

Nekorunovaná kráľovná bytovej dekorácie- Ručne maľované kokosové rohožky

Konečne nadišiel čas, aby sme Vám niečo prezradili o našom najšpeciálnejšom  ručne maľovanom, prírodnom produkte vyrobeného z kokosového vlákna, ktorú Vám ako vždy vyrobíme s radosťou a so zárukou úsmevu na tvári.  

S touto metódou a s týmto úžasným materiálom sa nám podarilo vytvoriť niečo úplne jedinečné. Pôvodne bolo cieľom aby sme mali doma použiteľný kúsok, na ktorom nemáme nejakú šablónovú nálepku, alebo niečo čo nájdete bežne na každej rohožke, keď už je pri dnešných každodenných predmetoch aj estetika taká dôležitá…. A hľa! Vytvorili sme kokosovú rohožku vlastnými rukami, aby sme na ňu mohli namaľovať to čo sa nám páči, tam kde sa nám to páči a tak ako sa nám to páči. 

Kokos, náš najobľúbenejší

Prečo práve kokosové vlákno? Lebo sa s ním dobre pracuje, je odolný, má jedinečný vzor a veľmi pekne sa naň dá maľovať. V neposlednom rade je to prírodný materiál, ktorý oveľa ľahšie zapadá do textúry kamenných alebo drevených povrchov, ako je plast. Podľa nás to vyzerá oveľa lepšie vo dverách našich rodinných domov ako tá tŕnistá plastová kefa, alebo ťažké železné mriežky…   

Kokosové vlákna sú vďaka svojej dobrej pevnosti v ťahu a tepelnej odolnosti vhodné odolávať všetkým všeobecným podmienkam prostredia.  Neodporúča sa dlho namáčať vo vode, ale na krytom mieste vonku či vo vnútri vždy s hrdosťou obstojí!

Jedinečný návrh

Môžete si zvoliť veľkosť, potom si môžete zvoliť alebo navrhnúť nápis, obrázok, postavičku pre Vašu budúcu rohožku. Presne preto sme vytvorili návrhár, aby ste aj Vy mohli vyskúšať aký dobrý pocit je vytvoriť niečo nové, navrhnúť niečo podľa vlastnej predstavy.

Aký je Váš názor napríklad na návrh našich rodinných panáčikov? S radosťou očakávame Vašu spätnú väzbu a Vaše nové nápady! Jednou z najvzrušujúcejších častí našej práce je, keď sa pozrieme na to čo ste od náš požadovali. Od šialených vecí až po roztomilé si môžete vybrať hocičo, pretože máme neskutočne veľa kokosových vlákien a nebojíme sa ich použiť…

https://www.instagram.com/pastellmama/

Milión + 1 dôvod na to, prečo by ste to mali vyskúšať 

Nemáte čo stratiť tým, že vyskúšate našu online “hraciu” plochu na vytvorenie kreatívnych nápisov, či vtipných obrázkov. Je to úžasné uvoľnenie od stresu, vytvárať nové, kreatívne veci. Po vytvorení návrhu si môžete zvážiť, či nám to prepošlete na namaľovanie, alebo si to zatiaľ len jednoducho uložíte do počítača.  

Potom tu máme našťastie pozitívnu motiváciu, ako je naša milovaná rodina, ktorým by sme ozaj chceli urobiť radosť, a prekvapiť ich nejakou maličkosťou. Je to detsky očarujúci zážitok, keď môžete podarovať vlastnoručne vyrobený darček.  Aj keď je výroba na nás, celý ten nápad a návrh tohto prekvapenia pochádza od Vás, a každý bude vedieť, že toto milé venovanie, alebo pointa roka pred vchodovými dverami je výtvorom Vašej mysle. Dobré, čo?    

https://www.instagram.com/szentjobbi_kriszta/

Priatelia, ktorí sa chystajú na kolaudáciu domu, súrodenci, ktorým sa narodilo bábätko, babičky, ktoré dovŕšili 80-ku, oteckovia, ktorí milujú svoju kosačku, či mamičky, ktoré nás čakajú vždy s plechom čerstvo napečených koláčikov…nekonečný počet variácií podľa jednotlivcov.

Okrem toho tu máme čoskoro Veľkú noc, a popri upratovaní a príprave si môžete dať niekedy pauzu a navrhnúť si vlastnú jedinečnú rohožku pomocou nášho návrhára, ktorí vyčarí úsmev na tvári každého príbuzného už pri vstupe do domu, ešte pred tým ako vypuknú rodinné hádky.

Vy máte aké nápady? Pošlite nám to, alebo sa s nami podeľte! A hlavne, zostaňte vždy veselý! 

Pridaj komentár